Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bimbula53
tag
válasz
its_grandpa
üzenetére
Az összes netradio project a VS1053-ra épül és az Adafruit könyvtárat használja mint alap.
Ez nem zárja ki, hogy a VS1003-at ne lehessen használni anélkül, hogy a lib-be keljen nyúlni..
A Yoradio az esp32 dev modulra épül. Minden más modulnál ismerni kell a lábkiosztást. Itt is lehet használni a VS1003 -t gond nélkül. Természetesen más fajta DAC -ot is lehet használni. Problémák adódhatnak, amire igyekeznek gyorsan reagálni. Sajnos magyar nyelvű forumja nincs. De persze minden megoldható. Néztem az általad linkelt projektet is. Korábban már találkoztam a névvel, csak nem sikerült rá lelnem próba erejéig. Ahogy néztem 4éve nem nyúltak hozzá. Ezek a projektek egyéni ízlés szerint íródtak sok sok csiribirivel. Sok közül lehet kiválasztani azt ami neki bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold