Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- VR topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
Janos250
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ.
Igen, pont így gondolkodtam, ahogy írtad.
Ezért is írtam a solid state relay -t a kérdésbe.De úgy látom felejtős a project.
Jelenleg manuálisan szabályzom.
De szakkörön azt mondták: huuuu de olcsón meg lehet építeni a szabalyzót a nano-hoz. Vakartam is a fejem, hogy nem így emlékszem, mondom tuti valamit benéztem.
De nem. Árban mindegy hogy triak, vagy ssr mind £20 felé megy, és én max £5 szántam rá.
Mivel 1szer fogom használni az életben és bekerül a szekrény aljára.Van egy rakat cuccom az arduino -hoz, majd azokkal szórakozom
azokra nem kell költeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
azokra nem kell költeni.
ekkold