-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Sziasztok szakik!
Régebben olvastam ezt az írást és szeretném kipróbálni! Az egyetlen bajom az, hogy az egyik szenzor nem stimmel az eredeti összeállítással! Minden másom megvan hozzá...
BMP085 helyett BMP180 van Nekem! Mennyire "rugalmas" a kód, ha éppen nem azt a szenzort építem be, ami eredetileg ott szerepel? Az adatlapjuk szerint ekvivalensek. Működhet?
A másik kérdésem: " a logoláshoz egy SD modul, kártyával. " Az óramodulban elvileg van eeprom, oda nem lehet LOG-olni óránként az adatokat? A következő rendelésemhez tudnátok ajánlani egy egyszerű SD-modult, ami ide megfelelő? (Van valami kapacitáskorlát a használni kívánt SD-kártyához? Max. méret?)
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged