Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
its_grandpa #18504 üzenetére
Nanana.
Én még írtam C64-re assembly-ban programot és úgy egyébként elég jó vagyok problémamegoldásban, olvass vissza pár évet.
Konkrétan ezt a kész Androidos megoldást nem láttam, pedig 5 éve Arduinozok, és átolvastam már az egész netet kétszer. Még akkor sem futottam bele, amikor oszcilloszkópot építettem magamnak, pedig akkor igen jól jött volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen notebookot vegyek?
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Egérpad topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest