Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fpeter84

senior tag

Sziasztok!

Rejtélyes hibába ütköztem egy Mega2560-al (kínai CH340)... Ezt a DRAM IC tesztert szeretném összerakni, le is fordul de amikor megpróbálom feltölteni akkor a nyúlfaroknyi kód feltöltésekor mindig pontosan ugyanott elakad majd némi várakozás után timeout hibába fut: [link]

Először azt hittem hogy álltában megkotlott a vas, de akár egy Blink, akár egy több mint 10x akkora jóval összetettem UTFT_Demo_480x320 program is lefordul, hibátlanul feltöltődik és fut is: [link]

Természetesen úgy is próbáltam hogy csak a vas önmagában mindenféle rácsatlakoztatott dolog nélkül, de ugyanúgy sikertelen a feltöltés. Megkértem egy barátomat tesztelésre - neki egy RobotDyn MEGA nyákja van, arra pöccre felmegy és fut vakon a program, küldi sorosra a dolgokat - sajnos nagyon messze van, az nem járható út hogy nála letesztelem a DRAM IC-ket :) :(

Akárhogy nézem a kódot, nem tudok rájönni hogy mi lehet az benne ami megakaszthatja egyik vason, másikon meg nem - csak csupa olyan lábakat piszkál aminek elvileg nincsen rendszer funkciója... Van rá bármi ötletetek hogy mi lehet itt? :W

Új hozzászólás Aktív témák