Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
ekkold #17746 üzenetére
Köszönöm és az Előtted szólónak is, megnyugvással tölt el. Kimentem futni és a spirituális angyaloktól kezdve a majdnem-barátnőmmel történő szexen át gyorsan kikötött az agyam a 8266 leendő kódján és menüjén és úgy mindenén, viszont közben sürgősen meg kéne találnom Gugli bugyraiban valahol azt, hogyan fordítom meg 180 fokkal a kis OLED kijelző képét, mivel az oldalán lévő csatlakozói miatt csak fejjel lefele tudom beszerelni a nyílásba, hogy ne akadályozzák egymást a mellette lévő nyomógombbal (amit túl közel tettem a nyíláshoz, epic human error).
Aaaaah jól indul, hát ez sem az a smooth sailing lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest