Hirdetés
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Srácok! Valahogy nem boldogulok én a lib szerkezettel.
Valakinek tasmotát kellene fordítanom, Arduino IDE alatt.
Régebben már csináltam, de most valahogy nem megy.Van a tasmota.ino file:
C:\Arduino\arduino-1.8.19\portable\sketchbook\Csikor\tasmota.inoA programban: #include <t_bearssl.h>
A neten azt írják, hogy a lib könyvtárat másoljam be a sketchbook\libraries-be. Megtettem, ott is van a file:
C:\Arduino\arduino-1.8.19\portable\sketchbook\libraries\lib_ssl\bearssl-esp8266\src\t_bearssl.hValahol meg azt írták, hogy a saját sketch-be tegyem. Oda is betettem:
C:\Arduino\arduino-1.8.19\portable\sketchbook\Csikor\tasmota\lib\lib_ssl\bearssl-esp8266\src\t_bearssl.h#include <t_bearssl.h>-nél továbbra is jön a hibajelzés:
t_bearssl.h: No such file or directoryLehetne persze az összes .h és .cpp file-t berakni a sketchhez, de annyi van belőlük, hogy a maradék hajam is kihullik, mire átpakolom.
Hogyan csináljam, hogy megtalálja?
Nem, nem akarok platformio-t használni, hanem Arduino IDE-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest