-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Srácok! Valahogy nem boldogulok én a lib szerkezettel.
Valakinek tasmotát kellene fordítanom, Arduino IDE alatt.
Régebben már csináltam, de most valahogy nem megy.Van a tasmota.ino file:
C:\Arduino\arduino-1.8.19\portable\sketchbook\Csikor\tasmota.inoA programban: #include <t_bearssl.h>
A neten azt írják, hogy a lib könyvtárat másoljam be a sketchbook\libraries-be. Megtettem, ott is van a file:
C:\Arduino\arduino-1.8.19\portable\sketchbook\libraries\lib_ssl\bearssl-esp8266\src\t_bearssl.hValahol meg azt írták, hogy a saját sketch-be tegyem. Oda is betettem:
C:\Arduino\arduino-1.8.19\portable\sketchbook\Csikor\tasmota\lib\lib_ssl\bearssl-esp8266\src\t_bearssl.h#include <t_bearssl.h>-nél továbbra is jön a hibajelzés:
t_bearssl.h: No such file or directoryLehetne persze az összes .h és .cpp file-t berakni a sketchhez, de annyi van belőlük, hogy a maradék hajam is kihullik, mire átpakolom.
Hogyan csináljam, hogy megtalálja?
Nem, nem akarok platformio-t használni, hanem Arduino IDE-t
Új hozzászólás Aktív témák
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest