- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Sziasztok!
Ismét a szakértelmeteket szeretném segítségül hívni! Tudjátok, hogy teljesen kezdő vagyok ebben a témában, de remélem elnézitek ezt Nekem!
Nemrégiben vettem egy kezdőkészletet és szereztem hozzá egyszerű próbafeladatokat, amiket egymás után ki is próbáltam, de...
...de volt olyan feladat is, aminek a program legelején szerepelt egy sor, ami a példában szereplő főalkatrész nevét tartalmazta és minden esetben ".h" -kiterjesztésű (?) volt. Ahogyan ITT is: " #include <DS18B20.h> "
A próbafeladataim egytől - egyig a teljes programot tartalmazták, de amiben ez a sor benne volt ott már a feltöltésnél problémák akadtak...
Kérdés: mire szolgál ez a sor? Hogyan kell az ilyet pótolnom, mert nyilván nélküle nem megy a dolog!
Biztos pofonegyszerű a válasz, de Én nem szégyellek kérdezni, ha valamit nem tudok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest