Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- SSD kibeszélő
- ZIDOO médialejátszók
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Igen, nekem is feltűnt, hogy az épp 5,0V,tehát nem a mondó vagy a tekercs a ludas. Ezért kicseréltem azóta 1-1 olyan vastagra (vagyis pont arra), ami a 230as 2 eres kábelekben van. Ezzel már a 4,85 helyett 4,92-t mértem, akkor így már jó? Viszont valami egyáltalán nem okés, mert múltkor, mikor írtam, hogy már gyengébben világítanak azok a ledek, amiknek nem kéne, kiderült, hogy még mindig ugyanúgy, vak nem mindig, hanem attól füg, hogy melyik eleme világot a mátrinak. Tehát több elemnél is világít halványan olyan, aminek nem kéne, meg mindig, nem mindegyiknél.

Amúgy én eddig mindig azt gondoltam, hogy a túl vastag kábel azért nem jó ilyen kis áramoknál, mert elveszik benne. Akkor ezek szerint a túl vékony sem jó?

Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Formula-1
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Társasjáték topic
- ZIDOO médialejátszók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13.6" (2025) M4 Chip, 16GB RAM, makulátlan állapotban 36hó garanciával
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- APPLE WATCH SERIES 11 46mm GPS, BLACK + Apple Care+
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold