- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ZIDOO médialejátszók
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Olvaslak Titeket, ez de jó tipp ... !!! Köszi én is
(Bocs mindkettőtöktől, jöttem a "lepattanóra")
---------------------------------------------------------------------
És akkor: Sziasztok
Van egy ESP 8266-om. Próbáltam már, kiválóan műxik. Beépíteném egy audio erősítőbe, vezérelni és "figyelni" pár paramétert. Ezeknek általában fém háza van, ami - ez is az elsődleges feladata - árnyékol. A WiFi-re lehet antennát tenni ? És ha igen, hogyan szokás ?
Arra gondoltam, hogy megfúrom a készülékházat a kontroller közelében, felteszek oda egy csinos-divatos 2.4GHz kisantennát, amolyan igazi IT-s, wifi-s antennát, aminek melegpontját egyszerűen ... ráforrasztom a kis WiFi szál végére óvatosan egy pöttyel ? Ennyi elég lenne ?
Ti hogyan oldanátok meg ?
Az eszközt amúgyis elszigetelném a többi belsőségtől acél válaszfalakkal is, ne szórjon oda semmit esetleg.. így mivel eléggé be van dobozolva, saját wifi használata esélytelen antenna nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest