Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
Tankblock
üzenetére
Igen, nagycsaládos fronton tolom én is.
Az enyém Peugeot Rifter.
Amikor kerestem, az igények szerint volt egy rendelve (Talán a tolató kamera lett volna bele istenes még, de utólag már horror az ára). És a tesók közül igénynek megfelelő (hosszú, disel, nagyobb felszereltségű, 3 részben lehajtható hátsó üléses, dupla klímás) nem volt készleten, vagy még rendelhető se. Egy lett volna tán tesztautó, de volt vele egy kis gubanc. Fizesd ki most, fizesd a részleteket/biztosítást/kaszkót/adót, és 6 hónap és/vagy 2000km után kapod meg (a saját autód), 800000ft kedvezmény után. Hát az ára tetszett, a feltételek nem.@Aryes #6317
Igen, nekem is fura, de állítólag azért is teszi, mert ablak/tükör fűtés közben no a terhelés (valószínűleg jobban merül az akku, ergo a generátor nagyobb töltés ad vissza, azaz álló helyzetben is jobban pörög a motor, esetleg a start stop se aktiválódik ezáltal.Számomra a legjobb megoldás az lenne, ha az ablak fűtés kapcsoló mondjuk egy RGB led formájában kék színnel adná vissza az infót, hogy ő most világol. Míg ha én fűtöm, narancs. Ha mindketten fűtjük (én is, ő is), akkor a keverék szín lenne.
Csak valószínűleg ez nem olyan könnyen kivitelezhető.Egyébként párhuzamosan kötik (pirosra pirosat, feketére feketét).
Valóban én csak arra gondolok gondoltam hirtelen, hogy az arduino 5V-ja ellen is védeni kell a ledet. Hát még a 12V elől. Csak azt nem vágtam, hogy bele épül az ellenállás magába a 3mm-es ledbe. Ezt egyikük se írta le így.
Új hozzászólás Aktív témák
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Nintendo Switch 2
- eBay
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Akció! Csere-Beszámítás! Macbook Air M4 13.3 Skyblue! 16/256 100% Akku, Garancia: 2028.09.14
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Latitude 7330 27% 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Gigabyte Aorus 12500h 64GB RAM 4060 512SSD
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold