Hirdetés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UrbánK
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy Wemos D1-es hardware rajta egy esp8266-os wifi modullal. Sikerült feltenni rá szépen a softwaret. Meg os találja a netet. Blynk alkalmazással szeretném használni. Ott ki is választom a Wemos D1-es lehetőséget. Van egy garázskapu, kapu+kiskapu, illetve egy lámpa. Megtörténik a beállítás. Szépen is működik egészen egy áramkimaradásig, mert akkor újraindul a rendszer és a reléken szépen felvillannak a ledek és minden kinyílik.
Hozzá tenném, hogy nem én csináltam a rendszert. De a tulaj elmondása szerint évekig nem volt baj vele, illetve áramszünet esetén csak a lámpakapcsolt fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Tőzsde és gazdaság
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Futás, futópályák
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Battlefield 6
- Automata kávégépek
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AliExpress tapasztalatok
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hozzá tenném, hogy nem én csináltam a rendszert. De a tulaj elmondása szerint évekig nem volt baj vele, illetve áramszünet esetén csak a lámpakapcsolt fel.
ekkold