Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- VR topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UrbánK
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy Wemos D1-es hardware rajta egy esp8266-os wifi modullal. Sikerült feltenni rá szépen a softwaret. Meg os találja a netet. Blynk alkalmazással szeretném használni. Ott ki is választom a Wemos D1-es lehetőséget. Van egy garázskapu, kapu+kiskapu, illetve egy lámpa. Megtörténik a beállítás. Szépen is működik egészen egy áramkimaradásig, mert akkor újraindul a rendszer és a reléken szépen felvillannak a ledek és minden kinyílik.
Hozzá tenném, hogy nem én csináltam a rendszert. De a tulaj elmondása szerint évekig nem volt baj vele, illetve áramszünet esetén csak a lámpakapcsolt fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hozzá tenném, hogy nem én csináltam a rendszert. De a tulaj elmondása szerint évekig nem volt baj vele, illetve áramszünet esetén csak a lámpakapcsolt fel.
ekkold