Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Üdvözöllek!
Nem, ez nem az! Ezt Én csomagoltam ki a gyári csomagolásából...mivel sokat kísérleteztem már vele, így ki fogom próbálni az ötletedet!

Az egyik gyári programját fogom erre használni:int ledPin=8; //definition digital 8 pins as pin to control the LEDvoid setup(){pinMode(ledPin,OUTPUT); //Set the digital 8 port mode, OUTPUT: Output mode}void loop(){digitalWrite(ledPin,HIGH); //HIGH is set to about 5V PIN8delay(1000); //Set the delay time, 1000 = 1SdigitalWrite(ledPin,LOW); //LOW is set to about 5V PIN8delay(1000); //Set the delay time, 1000 = 1S}Itt alapból a 8-as lábat fogja használni. Ez a kis program alkalmas lesz a többi pin egyszerű tesztjéhez is? ( " a LED a Vcc-digital pin között legyen, és úgy is, hogy a digital pin-GND között. " )
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- ASUS routerek
- Kompakt vízhűtés
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Vicces képek
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12450H 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold