-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Gergosz2 #14648 üzenetére
Ha nincs benne mozgó alkatrész, akkor, hogy kapcsol?
Relék terén SSR-rel még nem találkoztam.
Valamint mekkora az áramfelvétele, mert a linken lévő nem írja?Jelenleg egy relés kapcsolópanelt használok direkt Arduino-hoz.
Bár ezt is mókolnom kellett, mert Low Level Trigger-es volt és az nem tetszett. (Nem is értem, hogy miért jó ez.) A vásárlási leírásokra nem jellemző, hogy írják, melyik típust fogják szállítani. Úgyhogy a PNP tranzisztort lecseréltem egy NPN tranzisztorra, meg itt-ott még átforrasztottam. Most magas jelnél kapcsol.
A vezérlésnek elég pár mA, maga a relé olyan 80 mA körül van és 5V-os.
Egy 12V-os kb. 1A-es eszközt kapcsolgat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Diablo IV
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Megújult a PROHARDVER!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged