- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Nem teljesen értem, hogy mi a gond, ha összedugom a nano panelt és a modulokat ,
Felinstaláltam a modulokhoz tartozo header filokat és az azokban tartalmazó példa codokat lefuttatva vagy nem csinál semmit vagy hibakodot dob vagy csak megáll valahol a kod.Az sg90es servo müködik egyedül, de ugye az csak simán van rádugva egy pinre.
De a többi modulom, az mind ugy van , hogy SDA, SCL 5v GND.A multkor kapott scanregister sem fut le, hogy megtudjam , hogy melyiknek mi a reg száma.
Természetesen egyenként probálgatom öket igy nem tettem be ellenállást , csak direkten kötöttem mndent ahogy a neten is látni a legtöbb esetben .A kodok leelönirve és fel is tölti a panelra és a serial monitorban is valamelyik koddal eljut odáig hogy kiirja, hogy started vagy scanning device.
Az MPU9250es nél az egyikkel kiirta a statikus pillanatnyi értékeket ,de nem változott semmi ha mozgattam .
AHT10, mpu9250, vl53l0x, neo 8m és sg90es servo. egyenlore ezek vannak amiket szeretnék müködésre birni.illetve egy másik dolog, tud valaki olcso olyan eszközról amivel usb-n keresztül lehetne tölteni T-pines akksit vagy esetleg egybol USB-ról vagy hálozatrol lehetne egy 2200kv-s motort hajtatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában
- Legolcsóbban Bivaly érintőképernyős Dell 7430 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb) laptopom eladó!!!
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest