Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Nem teljesen értem, hogy mi a gond, ha összedugom a nano panelt és a modulokat ,
Felinstaláltam a modulokhoz tartozo header filokat és az azokban tartalmazó példa codokat lefuttatva vagy nem csinál semmit vagy hibakodot dob vagy csak megáll valahol a kod.Az sg90es servo müködik egyedül, de ugye az csak simán van rádugva egy pinre.
De a többi modulom, az mind ugy van , hogy SDA, SCL 5v GND.A multkor kapott scanregister sem fut le, hogy megtudjam , hogy melyiknek mi a reg száma.
Természetesen egyenként probálgatom öket igy nem tettem be ellenállást , csak direkten kötöttem mndent ahogy a neten is látni a legtöbb esetben .A kodok leelönirve és fel is tölti a panelra és a serial monitorban is valamelyik koddal eljut odáig hogy kiirja, hogy started vagy scanning device.
Az MPU9250es nél az egyikkel kiirta a statikus pillanatnyi értékeket ,de nem változott semmi ha mozgattam .
AHT10, mpu9250, vl53l0x, neo 8m és sg90es servo. egyenlore ezek vannak amiket szeretnék müködésre birni.illetve egy másik dolog, tud valaki olcso olyan eszközról amivel usb-n keresztül lehetne tölteni T-pines akksit vagy esetleg egybol USB-ról vagy hálozatrol lehetne egy 2200kv-s motort hajtatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Star Trek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - OnePlus 13 Black Eclipse 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- i7-es asztali PC + gamer billentyűzet + LG monitor
- Xiaomi 15 12/512GB, új, rengeteg kiegészítővel, garanciális
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest