-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hukhl
csendes tag
válasz
Janos250 #14089 üzenetére
Szia!
Igen előrébb jutottam a témával kapcsolatban
#1404 - aryes - válaszában ahogy írta. Elkezdtem utána nézni hogy lehetne egy ilyen LED classot csinálni. És belefutottam egy leírásba ahol a szerző az OOP előnyeit pont egy ilyen LED-es class készítése közben magyarázta el.
A LED számát, a bekapcsolás és kikapcsolás idejét is meg lehet adni benne.
Magamtól sajnos még nem tudok ilyet írni, de ezt jól be tudtam illeszteni az eddigi programomba.
Tegnapi nap nagy része pedig egy 2004A típusú kijelző élesztésével ment el. A nap végére azt is sikerült összehoznom. Ma, ha lesz időm akkor akarok írni rá fancy szövegeket. Illetve van néhány szenzorom amit fel akarok még éleszteni és beintegrálni az eddigi projektbe.
Szóval köszönöm az eddigi segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Apple asztali gépek
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest