Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Hát igazából felhúzó ellenállást nem raktam fixen a Raspberry GPIO pinekre, csak egy soros 330 Ohm-os ellenállást.
Mondjuk belegondolva ez - ha a GPIO bemenet Mosfet-es, amire jó esély van - akár okozhatna is problémát. Bár eddig még sehol nem fordult elő ebből problémám.
De ha pont ez okozná a gondot, akkor miért lesz a "GPIO-nullázódás" ideje pont ilyen "emberi léptékű" tized-másodperces időtartományban ?
Igen, mind a 8 pin bemenetként van használva.
Illetve pontosabban a 8-ból 2 nincs is használva, azt én nem is kötöttem be sehova.
Ugyan nem tudom a modulon belül van-e bárhova kötve, de igazából nem nagyon kellene. Főleg nem VCC-re.
Igen, azt néztem is hogy ezt "quasi-bidirectional" -nak írták. De eddig még nem mentem bele, hogy ez pontosan mit is jelent elektronikai szempontból.
"maszkolni a megszakítást (adott input eredményezzen-e olyat)" - Ez is hasznos mondjuk.
Hát ezek tényleg nagy előnynek hangzanak azért így együtt már. Utánanézek részletesen akkor ennek az MCP230xx-nek is.
Csak persze az is kérdés, hogy mennyivel drágább ez a modul...
Meg mennyivel nagyobb a modul nyákja, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen program, ami...?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Eredeti játékok OFF topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest