- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
Tudsz jó tutorialt? Egyelőre nem sok elképzelésem van még hogyan lenne jó. Hőmérséklet, pára, aksi állapotot küldök és jelenítem meg grafikonon. Google chart-ot próbáltam beszúrni de az nem ment, így egy php kódban írt grafikon maradt. Talán amivel lehetne játszani, hogy adott időtartamot dinamikusan lehessen változtatni, füleket betenni mint egy honlapon pl: fül1: grafikon, fül2: jelengei érték. A fül2 jelenleg egy php oldal és egy másik php oldal a fül1. A fül2 php oldal tartalmazza az eddig 1 nap alatt mért adatokat táblázat formában. Ha most ez mondjuk több száz adat lesz, akkor érdemesebb lenne jobbra, ballra lapozhatóan megjeleníteni, mondjuk mint az ali rendeléseknél egyszerre 100 adat és lapozni kelljen a többihez, ez is jó lenne. Hirtelen most nem is jut eszembe más bővítési lehetőség. Ezekhez valami egyszerűbb tutorial jó lenne, ami magába foglalná az ESP/mysql felől jövő adatok kezelését.
Ebből indultam ki az alap megvalósításhoz, amihez hozzá adtam az én általam használt és küldött adatokat: [link]
Eddig ESP32-n volt egy webszerver, azon google chart, de egy idő után kifagyott valamiért a webszerver, de igazából az se tudott többet, mint 1 db honlapot megjeleníteni grafikon és jelenlegi adatokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android játékok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest