Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
zka67, vagy akinek van egy kis ideje: rá tudnátok nézni a (valószínűleg, legalábbis amíg nem jut eszembe új funkció
) végleges programomra az órával kapcsolatban? Van egy olyan kis hiba, hogy amikor módot váltok, tehát az idő/hőmérséklet/időbeállítás módok között lépkedek, akkor (mivel 2 részre osztottam az időbeállítást: óra- és percbeállításra) sokszor átugorja az órabeállítást, és egyből a percbeállításra lép. Itt pedig a másik kis hiba lép fel, hogy a percbeállításnál jóval nagyobb a fényereje a ledeknek, mint bárhol máshol (akár órabeállítás, akár hőmérséklet- vagy időkijelzés módban van).
Föltettem data.hu-ra magát a programot, de sima .txt-be is, innen mindenki le tudja szedni.
Kommentekbe beírtam a fontosabb programrészletek funkcióját, hogy jobban átlátható legyen. Tudom, hogy lehetett volna egyszerűbben is a programot megcsinálni, meg úgy az egész projektet, de eléggé kezdő vagyok, most még csak így sikerült.
Ha folyamatosan nyomom a 2 legfölső gombot a távirányítón, akkor (mivel annak egy tv hangerejének növelése/csökkentése volt az eredeti funkciója) folyamatosan újraküldi az infrajeleket, ezen a prellmentesítése sem segített, gondolom ez egy elektronikailag beépített funkció lehet, vagy nem tudom, de ez az idő beállításához pont nem baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Gyúrósok ide!
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- Használt Intel I5-12600K
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest