Hirdetés
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mit fejlesszek a konfigon?
- Fujifilm X
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyapo11 #12476 üzenetére
Erre a feladatra viszont a legjobban ajánlott téma a blockly/scratch típusú grafikus nyelvek! Az elsős gyerekem játékot írt benne, mondjuk alapból is okos gyerek.
Van, ami rögtön arduino kódot generál, van, ami a firmata fw-en keresztül vezérli a lapot. Mindegyik tud XML-ben kódot exportálni, nyílt forrású, az XML-ből megpróbálhatsz byte kódot generálni a saját parser-edhez.
Vagy amit én csináltam, robohw kolléga programnyelvéhez hasonló byte kódos robot vezérlő nyelvet találtam ki, hasonló a harvard architektúrához, csak nagyon szűkített utasításkészlettel (15 utasítás). Ehhez hasonló robotot akartam építeni a gyerekeimnek, de csak a parser lett kész, a frontend még nem készült el eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest