Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jól kicsesztem a kis kínaival, megtanultam assebly-ban programozni, AVR Studioval.
Legalább hasznát vettem a C64 assebly tanulmányaimnak. Mondjuk túl sokra így sem fogom tudni használni, de legalább jól eljátszok vele, mert régóta érdekel az AVR lelki világa, most jól elmerültem benne. 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- F5 Networks Big-IP 1600 Enterprise LTM Local Traffic Manager Load Balancer- helyi forgalomkezelő ter
- 5db HP Thunderbolt Dock 120 W G2 dokkoló - töltő nélkül
- 10 db DELL K17A dokoló - USB C - Nagyobb tétel rendelhető
- 10 db Multimedia Speaker AX510 -Soundbar - Hangprojektor
- 2 db DELL Multimedia Speaker AC511 - új ára 35.000Ft/ db
Üzleti előfizetők hirdetései
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Legalább hasznát vettem a C64 assebly tanulmányaimnak. Mondjuk túl sokra így sem fogom tudni használni, de legalább jól eljátszok vele, mert régóta érdekel az AVR lelki világa, most jól elmerültem benne. 
ekkold