Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jól kicsesztem a kis kínaival, megtanultam assebly-ban programozni, AVR Studioval.
Legalább hasznát vettem a C64 assebly tanulmányaimnak. Mondjuk túl sokra így sem fogom tudni használni, de legalább jól eljátszok vele, mert régóta érdekel az AVR lelki világa, most jól elmerültem benne. 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- OTP Bank topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Torrent meghívó kunyeráló
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- RTX5070/ Ultra9 275HX/ 32GB DDR5/ 15.1' OLED/ Premium Care garancia/ bontatlan, új/ Legion 5
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Legalább hasznát vettem a C64 assebly tanulmányaimnak. Mondjuk túl sokra így sem fogom tudni használni, de legalább jól eljátszok vele, mert régóta érdekel az AVR lelki világa, most jól elmerültem benne. 
ekkold