-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Egy Uno készlettel kezdtem. Végig vacakoltam a hétszegmenses/LCD kört,
aztán megváltás volt a 320x240-es színes kijelző, sokkal több infó elfér...
(Nyilván az Unora is lehet rendes LCD-t kötni, de nekem az már túl barkács,
nem lehet megúszni, hogy az ember fixre építse vmi műszer dobozba, stb.)Ha nem modulokat veszel, az M5stack se LEGO, ugyanúgy drótokkal megy.
Csak az alapokat nem kell dobozolni, és még egy pici akku is jár hozzá...
Legutóbbi projekt, roller gyors-diagnosztika. Abszolút el lehet játszani vele:Tavaly a mérlegem vezérlését írtam meg rá, ez is DIY, 5 kg load cell, HX711:
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- E-book olvasók
- Küszöbön az androidos PC-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller
- Apple MacBook A1278 (late 2009) notebook olcsón !
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- LG UltraGear 27GL850-B IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest