Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bluetooth hangszórók
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pár hete kérdeztem mi lehet az oka annak, hogy az ESP32 webserver eddig jól működött, most meg néhány óráig jó, de utána nem lehet elérni. Az esp nem fagyott ki, mivel a kijelzőt kezelte és mérte a hőmérsékletet is, egyedül a webserver nem volt elérhető pár óra után.
Úgy néz ki meg van a hiba oka, legalább is 3 napja gond nélkül megy, előtte meg 1 napot se bírt. Itt a link hozzá: [link]. Ez alapján a wifi küldés buffert kell átírni az sdkconfig.h-ban.
A kódot még tavaly ősszel írtam, nem tudom akkor az Arduino környezetből 1.0.2 mehetett talán vagy 1.0.1. Lehet ott még más volt ez az érték. Pár hónapja újratelepítettem az egész rendszert és az 1.0.3-nál jött elő a hiba. Ha esetleg más is hasonló hibába esne, itt hagyom és a kulcsszavak: webszerver, webserver.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold