-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
Pár hete kérdeztem mi lehet az oka annak, hogy az ESP32 webserver eddig jól működött, most meg néhány óráig jó, de utána nem lehet elérni. Az esp nem fagyott ki, mivel a kijelzőt kezelte és mérte a hőmérsékletet is, egyedül a webserver nem volt elérhető pár óra után.
Úgy néz ki meg van a hiba oka, legalább is 3 napja gond nélkül megy, előtte meg 1 napot se bírt. Itt a link hozzá: [link]. Ez alapján a wifi küldés buffert kell átírni az sdkconfig.h-ban.
A kódot még tavaly ősszel írtam, nem tudom akkor az Arduino környezetből 1.0.2 mehetett talán vagy 1.0.1. Lehet ott még más volt ez az érték. Pár hónapja újratelepítettem az egész rendszert és az 1.0.3-nál jött elő a hiba. Ha esetleg más is hasonló hibába esne, itt hagyom és a kulcsszavak: webszerver, webserver.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen egeret válasszak?
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged