Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- UHD filmek lejátszása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kompakt vízhűtés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Korábban írtam a többieknek, hogy hogy raktam össze: úgy van, hogy egy próbapanelen a 13 db led-et (ez a legrosszabb eset a mátrixban, amikor a legtöbb led világít egy sorban egyszerre) összekötöttem ugyanúgy, ahogy majd lesz a végleges, azokkal a tranzisztorokkal, ellenállásokkal, amiket Te ajánlottál. Természetesen minden led-hez tettem 1-1 ellenállást, ahogy kell.
Azon már túl vagyok, hogy 5V-ra 1db led-et kössek 1 ellenállással: tök jó fényerővel világít, ami jó is lenne. Megmértem a rajta átfolyó áramot, és durván 10mA-t írt a műszer, ha egy 200 ohmos ellenállást kötök a led lábára.
Most olyan programot töltöttem rá, ami csak ezt az 1 sort működteti, így könnyebb áramot mérni (ezt mondták a többiek is), és 4,3 - 4,6mA folyik 1 led-en. Még ez a fényerő is tökéletes lenne. Csak ugye az a baj, hogy ha a többi sort is beírom a programba, akkor már nem ugyanez a fényerő van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- SONY LCD és LED TV-k
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Home server / házi szerver építése
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest