Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Szeretnék összehozni egy arduino + 2004A LCD kombót, de nem sikerül egyszerűen működésre bírnom az LCD kijelzőt.
Csatlakoztattam a VCC-t, GND-t, A4-et A5-öt. Letöltöttem a LiquidCrystalt, wire tömörített mappát és kicsomagoltam a dokumentumok arduino mappába a librarykhoz. Felprogramoztam ezzel a forráskóddal, de az LCD nem mutat semmit sem sajnos. Csak világít kéken. Valaki tud valamit erről?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 2 akkuval
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akkuval
- Végjátékra hangolt Gamer PC - Ryzen 9 + RX 7900 XTX + 64GB DDR5 + ARGB hűtés! 2év+ garancia
- Ryzen 7 5800X RTX3090
Üzleti előfizetők hirdetései
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest