- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Félkörpanorámás ASUS ház érkezett a nem túlságosan drága halmazba
- Rejtett csatlakozós VGA MSI módra
- Powerbank választás okosan: mAh, Wattóra, PD... mit jelentenek valójában?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- HP notebook topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti #10677 üzenetére
Azért off, mert már túl sok vagyok ebben a topikban, nem akarom ingerelni a többieket.
Hát a koncepció az, hogy egyforma teljesítménnyel adom le a jelet, de elhangolom a vivő frekvenciát 38kHz-ről, hogy a vevő nehezebben érzékelje.Azt hittem, hogy ez egyszerű dolog: addig növelem a frekvenciát, amíg már nem tudja fogni a vevő a jelet, de tévedtem: gyakorlatilag minden frekvencián képes fogni a jelet, 2kHz-től 100kHz-ig.
Viszont vannak frekvenciák, amikre kevésbé érzékeny, ezeket vagyok kénytelen használni.
(#10678) tvamos: nem igaz, hogy nem számít, biztosan jobb lenne az egész, ha cm pontossággal tudnék mérni, de egyrészt nem akartam lehetetlen célt kitűzni, másrészt pedig az említett Lego robot is így lett kitalálva, és így is jól használható. Már akkor boldog lennék, ha azt a pontosságot sikerülne elérnem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Air 256GB Space Black Bontatlan, aktíválatlan!
- Ryzen PC 9800X3D - RTX 5070 TI - B850 TUF - 32GB DDR5 - 1 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest