- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Igy mukodik: [link]
"Hát mivel ahogy írod, analóg jelerősséget nem lehet mérni az ir receiver kimenetén, azt találtam ki, hogy fordítva ülök a lóra. A jeladó erősségét tudom (legalábbis remélem, hogy tudom valahogy) változtatni. Egymás után több kódot küldök, egyre csökkenő intenzitással és a küldött kódba mindig beleírom, hogy az éppen milyen erősséggel lett kiküldve."
Ezt nem lesz konnyu kalibralni, mivel fugg a target objektum meretetol, meg a szinetol is, sot, a feluleti minosegetol is.Naggyon nehez dolog lesz... remelem, megosztod, ha sikerul, mert nagyon erdekelne!
En probabol csinaltam egy olyan szkennert, hogy egy model szervora raktam a Sharp szenzort. (Ahogy az ultrahangosat szoktak rakni...)
Apropo... az lehet, hogy neked is menne, hogy egy ultrahangos szenzor, meg egy 38kHz infra van fenn, es mar kesz is. Ez olcso is, meg keveset kell barkacsolni.
Nezz csak ide: [link]
Letezik tobb freki, az talan eleg lenne kodolni a kulonbozo eszkozoket, es akkor konnyu megkulonboztetni is a kulonbozo robotokat. Oke, hogy kell penzt kolteni, de nem kell annyit programozni. Az egyik robot mehet 38kHz-en, a masik meg 56kHz-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Spotify
- Borderlands 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest