Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tvamos #10466 üzenetére
Azt az ábrát sajnos nem tudom értelmezni.
Az ir remote lib-ben viszont láttam, hogy lehet duty-t állítani, lehet előbb azt fogom kipróbálni.
Az uln2003 csak úgy jött a képbe, hogy abból van otthon, nem kell venni. Az ir dióda meghajtásakor nem lenne probléma a feszültségesés, legfeljebb az előtét ellenállás számolásánál kell majd figyelembe venni.
De arra még mindig nincs ötletem, hogy hogy olvassak egyszerre 3db ir receivert. A 3 beérkező jel erőssége közti különbségből számolnám a jeladó irányát a vevőhöz képest. Van rá vmi ötletetek esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bluetooth hangszórók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest