Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robohw
aktív tag
"A két arduino összehangolását nem lehet úgy megcsinálni, hogy egyiken pin out - optoizolálás - pin in. Ha in akkor megszakítás és más programrész fut?"
De, meg lehet, csak szerintem nincs sok értelme az optónak ebben a konstellációban (meg még jó drága is). Állapotot kell csak közölni, adott időben.
"Egyébként ezeket 1 aruduinon is meg tudod csinálni, vagy csak az összehangolás megismerése a cél?"
Én csak válaszadó voltam, nem kérdező, de természetesen meg lehet. Ennél sokkal többre is képes a 328-as, ami az UNO-ban van.
Aki továbbra is tart a klónoktól, annak azt tudom javasolni, hogy vegyen egy eredetit és vegye meg a kopasz kontrollert és foglalatot hozzá. A kontrollert felprogramozhatja az eredetivel, majd beteheti az áramkörébe és még olcsó is, igaz, az időalapot (kondi, kvarc) neki kell biztosítania.
Egy eredeti UNO board kb. 6000, egy ATmega328P kb. 700 HUF.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ford topik
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- Óra topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold