- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
Amarton #10201 üzenetére
Bár nem is használtam, és nem is különösebben érdekel, de ha már ennyit írtatok róla gondoltam megnyitom az adatlapot és gyorsan átfutottam.
Bevezetőként annyit, hogy bár nem sokat és gyakran, de bőven 10+ éve vásárolok ebay-ről, és nem nagyon tapasztaltam, hogy rosszat küldenek (OK, alapból megbízható eladót választok, néhány cent nekem nem éri meg, hogy kb. 1 hónap vagy még több és refund után újabb kb. 1 hónapot várjak).A bekötésre a kulcsszó a 8.3.1.3 fejezetben van (ha a 10-oldalon lévő bekötési rajzról nem lenne eleve világos): high-side shunt.
Szóval a terhelés a föld és a - ág közé kerül a sönt ellenállás meg a - és a + közzé a + meg a pozitív betápra.Tovább nem mennék bele, de cserébe googliztam neked 1 maxim tutoriált (a találatok legelején) amiben minden benne van.
Szóval butaság össze-vissza kötözgetni.
Azt, hogy a SW mit, hogy csinál nem tudom, de ami még eszembe jutott, hogy minden mérésnél rögtön tisztázni kell mit mérünk és hogyan és nem árt 1 másik módszerrel is ellenőrizni (pl. multiméter vagy oszcilloszkóp az eszköz bemenetére). Itt pl. nekem totál nem világos, hogy a LED tiszta DC-ve van hajtva vagy PWM-el és ez utóbbi esetben egyáltalán ez az eszköz alkalmas-e a mérésre (szinte biztos nem, mivelhogy semmi ilyesmiről nincs szó az adatlapon, szintúgy effektív érték sincs megemlítve).
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Synology NAS
- Mini PC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged