Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
gyuszmó #44362 üzenetére
Hát hogy ne fogott volna meg!
Amikor iPhone-ra bemutatták a hangfelismerőt, majd meg evett a fene, hogy Androidra mért nincs ilyen. És tessék van!És ráadásul milyen jól működik.
Nem mondom, hogy nem téveszt amikor bizonytalanul mondok ki 1-2 szót, de ha figyelek a tagolt kiejtésre, teljesen jól értelmezi.Nem tudom mi lehetett tegnap amikor kipróbáltam. Olyan "zöldségeket" is írt amit nem is diktáltam neki. Mintha más szövegét kaptam volna meg...
És egy ilyen "csoda" csak így csendben vonul be az Android történetébe..., semmi hírverés?
(#44363) gatto_: Vesszőt nem. Felkiáltójelet (3x ismételve is), pontot, kérdőjelet, "újsor"-t (ismételve is). Majd később, most léptem....
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Lexus, Toyota topik
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macska topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő