Hirdetés
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
Kulinger #44194 üzenetére
ICS Browser +. Nagyon sokáig voltam operás, de egy ideje asztalin áttértem a Chromera, telefonon meg erre. Mint a neve is mutatja, a stock ICS böngésző, csak kicsit kibővített funkciókkal. Auto text reflow, személyre szabható gyorsbeállítás gyűrűk, gesztusvezérlés. Tényleg jó cucc, ajánlom mindenkinek. Természetesen ugyanúgy szinkronizál mindent azonnal a Google fiókoddal.
-
kolosanyi
veterán
válasz
forintuser #43410 üzenetére
El, illetve csak belinkeltem.
-
kolosanyi
veterán
Nem tudja megmondani valaki, hogy mi ez a widget a képen, ami számolja a nem fogadott hívásokat, meg aa többit?
-
kolosanyi
veterán
Sziasztok!
Nem tudtok egy friss, ICS-en futó Genie Widget apk-t? Most épp MIUI-zok a Nexus S-emen és nincs alapból benne, de ahhoz, hogy a lock screenre ki tudjam tenni az időjárást, kell az app.
-
kolosanyi
veterán
válasz
dokee78 #39678 üzenetére
MIUI, ez az én képernyőképem, viszont az csak egy app. Ilyet, amit leírtam, nem nagyon találtam eddig. De azt mondod, hogy ilyet be lehet kapcsolni a MIUI-ban? Hol? Ezt nem vettem észre, pedig jó ideig használtam, igaz ez már a v4, amit csak most kezdek el megint használni.
-
-
kolosanyi
veterán
Sziasztok!
Van olyan naptár app, ami az értesítési sávba helyezhető? Olyan kéne, ami a következő eseményeket tudja megmutatni egy sorban, mint a jól megszokott widgetes megoldás, csak épp a notif részen. Thát nem olyan, ami csak a dátumot mutatja, meg elnavigál a naptár apphoz.
Aktív témák
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Kompakt vízhűtés
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Villanyszerelés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- TP-LINK routerek
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Független
- T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest