- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Home server / házi szerver építése
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
punky10
addikt
Ott a pont...Lehet,hogy beteges,de mindig van a telomon pár rész a Jobarátok sorozatbol.És néha szadizom magam,hogy 3"-on nézem...
És most nem az a lényeg,hogy 3"-on hogy lehet látni a filmet,hanem hogy hogy lehet látni a statusban az akksitöltöttséget.Legalább olyan "jol",mint egy filmet...
És igenis szeretem tudni,hogy mennyi szufla van még.Naponta 2x1 orát ingázom,egyik megyéböl a másikba,és volt már olyan,hogy nem birta ki a telo hazáig.Viszont a telefonfunkciokat elötérbe helyezem a többi,egyébként használt funkciokkal szemben,tehát ha látom,hogy kb 10% van,akkor a filmes szadizás,vagy a net(bár ekkora kijelzön sokan azt is szadizásnak tekintik...)kikapcsol,és max zenét hallgatok hazáig.Amiota van tablettem,és a mobilnetet osztom meg neki,azota mondjuk kevesebb a "szadizás",de jobban merül a telo,tehát jobban kell figyelni az akksit. -
-
mrskatejoe
aktív tag
nem szokásom az ellenőrzés
viszont szokásom a hozzászólásokat elolvasni
sok okosság van benne mint a csízióban (mármint nem a sajtban )
...sejtettem, hogy régen volt ...de valahol valamikor mindenki kezdi a " szakmát "
... a függőség nagy betegség
" A válaszolók 66 százaléka alvás közben is maga mellett tartja a telefont, míg 33 százaléka filmnézéskor is folyamatosan ránéz „szerelmére".
-
TRob1
veterán
Kipróbáltam. Gyors. A hívásinfo-t nem menti. Az sd-n létrehoz egy GoBackup mappát, oda menti a dolgokat (nemtom miért kell az elején akkor létrehozni egy acc-ot, de örülnék ha oda mentené - vagy oda is)
Kíváncsian várom a további fejleményeket, fejlesztéseket...(#35601) RootRulez:
Nem is neked készítik, hanem nekem.(Persze a Titanium-ot én se cserélem le, legalábbis egyelőre biztos nem)
-
xSide
őstag
File Expert (4.1.1 verzió és előtti) ezer éve és gondolom az ES is képes telepített alkalmazás mentést készíteni a legtöbb készülékről, én az előbbit használtam root nélküli bladen anno és xperia8-on is...
Ha bele gondolsz az alap rendszerrel is el tudod távolítani az appokat és újakat telepíteni a data/app mappába!
Jelenleg viszont a 4.1.1 feletti frissitéssel bekavartak valamit (donate, pro verzió), mert nem működik se root-al, sem nélküle, amit jeleztem is a Play-en! -
barnam_
nagyúr
Fontos, de 800Ft-ot nem ér meg
Virágbolt nem kell, minden amit használok, vagy ingyenes, vagy megvettem... de ész nélkül nem szórom a pénzt
Azért szeretnék ingyenes megoldást, mert nem hiszem el hogy nincs. Ott a TC, ami egy remek fájl kezelő, csak úgy mint PC-n, csak írási jog kellene a system-re. Ezt kellene valahogy megoldani.hunfatal & stefi68: köszi, bíztam benne hogy tudja ezt a TC...
(#35594) domerator: lustaság fél egészség...
-
tomy86
addikt
Nem magától teszi oda az ES sem. Menü-Manager-App manager és a kiválasztott alkalmazást menti. Nem rootolt a telefonom. T-s függő, újonnan vettem és nem rootoltam.
Senki nem állította, hogy magától teszi oda(#35591) TRob1:: szerintem az utólag telepített appok mentéséhez egyik proginál sem kell root (és itt továbbra is csak az apk fájl mentéséről bszélek).
-
Iomega
addikt
100% rootolt a telefon, mivel újonan vettem a Euronicsban. Nem sufni gsm-ből. A szemem előtt lett felvágva az eredeti gyártói matrica kibontáskor, 2 év gyártói garral, függetlenül.
Lényeg, hogy én a telepített appokat másoltam át, mivel azokat akartam elmenteni PC-re. Mást nem próbáltam, szerintem akkor félreértettetek engem, de sebaj. Lényeg, hogy sikerült azt megoldanom, amit szerettem volna. Ebben segítségemre vált a TC.
(#35578) hunfatal: A rendszermappákkal nem foglalkoztam.
Szerencsére nem rootolt, azért is vettem vadi új telefont, mert olyat nem akartam, amibe már más belenyúlt.A gyári appok nem érdekelnek, csak amiket én telepítettem a telefonra, azokat mentettem le.
-
Az antivírus appoknak van jelentősége ha az ember a marketen kívül más helyekről is tölt appokat..*khm.
A Battery Calibration pedig ugyanazt csinálja tudtommal mint amit custom ROM-oknál a wipe battery stats. Amit akkor kell csinálni ha az ember új ROM-ot tesz fel, ha marad a gyárinál akkor szerintem sincs sok értelme.
-
petipetya
nagyúr
Helyet nem pazarol, mert gyári. Memót nem pazarol, mert a háttérben fut, amúgy memó van bőven. Aksit nem pazarol, mert óránként és nyitásra frissít. Praktikus mivel van benne 5 napos illetve óránkénti előrejelzés is. Megbízható, ám néha a fentebb említett okok miatt ki kell egészíteni a tapasztalatokkal és a józan paraszti ésszel.
Aki vakon hisz egy megbízható dologban, az birka.
-
xSide
őstag
Azt meg én is kérnék kóla nélkül viszont csak fehéret kisérőként, esetleg egy kis Becherovka-t
Wazz miért nem vagyunk szomszédok, pedig jókat tudnánk érvelni is a saját előnyben részesített felvetéseink miatt...NAGYON OFF:
Amúgy a sync nagyon pocsék a minus-hoz képestItt már 18GB-nál tartok és az explorer résznél rohadt jó háttérképeket szereztem...
-
xSide
őstag
Kompromisszumot kell kötnöm
A sugar ráadásul most bosszantóan átrendezte a kártyám tartalmát, lehúzta a My SugarSync folder-be amit gépről felraktam, amit pedig telóról töltöttem fel azt áthelyezte az sd-n a Magic brief-be...
Így már végképp nem értem mit is ért szinkronizáció alatt!!
A lényeg megvan minden, csak kicsit összekutyulva -
xSide
őstag
A publikus és direkt link közt van azért különbség
Ez direkt link, ami ugyebár egyszerűen megjegyezhető és bármilyen fórumba beilleszthető (jelen esetben) képlinket ad:
http://dl.dropbox.com/u/57593801/wallpaper/wall-038.pngPersze nem csak kép linkelhető így, hanem bármi és a lényeg a számomra a könnyű megjegyezhetőség lenne, ami hiányzik a sugárból!
Az általad publikus linkhez kép abszolút nem linkelhető, mert az oké ide feltöltöm viszont nem csak ez a fórum létezik a web világon...
A fájlok direkt elérése így nem lehetséges, csak ha az alkalmazásba lépek!Haver gépéről fellépve értsd például nem tudok elérhetőséget adni a fájlokhoz, anélkül hogy be kellene lépnem a sugársync-be, a dropbox id-m és fájlok logikus nevét fejben tartva bármikor-bárhonnan-bármit elérhetővé tehetek.)
Nagyon fontos különbségnek tartom a két rendszer ilyen jellegű eltérő működését!
Mindezektől függetlenül szimpatikus mindkettő! -
xSide
őstag
Na most megcsináltam azt, hogy pc-n megadtam sugarsync mappának a dropbox/public-ot, mert azt sem szeretném kétszer legyen meg a gépen elmentve viszont azt igen, hogy mindkét helyen legyen elérhető
A sugar-ból egyenlőre az egyszerű linkelési lehetőség hibádzik csak, ami megvan a drop-ban (dl.dropbox.com/userid/mappa/filename.vmi), illetve most láttam van egy Photo fül ami megjeleníti az összes képet, ez tetszik. Viszont nem tetszik, hogy nem kapok a linkhez direkt linket, így nem tudom fórumra beilleszteni például...
Úgy látom meg lesz a megoldás, dropbox a hirtelen megosztásra lesz használva a sugarsync pedig backup-nak -
xSide
őstag
Segítenél?
SugarSync-el miként lehet megoldani, hogy a nevében is lévő sync működjön?
Az ok, hogy szinkronizál, de külön mappába eszközönként...
Ez így minden csak nem szinkron
Annak az lenne a lényege, mondjuk az sd tartalmát megadom mappaként és pc-n is azt érjem el!
Mondjuk a mappa megosztás remek, de inkább maradok a dsropbox-nál ami tényleg szinkronizál! -
St3ven
addikt
Én egyelőre 4,5 GB plusz tárhelyet kaptam a SugarSync-től.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek szüksége van 5 GB azonnali online tárhelyre a gépén vagy a telóján található tartalmak szinkronizálásához, megosztásához, vagy csak simán backuphoz.
Ja, ha a linkemen regizel, mindketten kapunk plusz 500 MB tárhelyet az alap 5 GB mellé. -
(jan)
őstag
Jó neked. nekem most 225 öt szedett le plusz az app árát, na mindegy így is megérte a
x 10 mini pro-ra vettem meg. Nagyon tetszik hogy tud magyarul, valamint a stabilitásos képkészítő ficsör hasznos!
56 300 forintot tutira megért
-
mipityu
tag
Ok, igazad van, a mél méret korlátról elfelejtkeztem. Talán mert magamból indultam ki. Nem emlékszem mikor küldtem utoljára mellékletet, azelőtt is főleg magamnak. Mióta db-ot használok azóta nincs szükségem rá. A db-m meg >50Gb ebben az évben (ajándékba kaptam egy ICS ROM telepítésekor), de nekem a 2 is bőven elég :-)
Mentésre USB-s külső HDD-t használok. 2-3 havonta felakasztom a gépre és átmásolom rá ami kellhet (benne a telefonos mentéseket is). Ha közben elszáll a rendszer, akkor így jártam .-)
-
YxVs
senior tag
szia,
két sugarsync-es kérdés:
1. hogyan lehet egyszerre több local file-t feltölteni a sync folderbe? felül rámegyek az edit gombra, és ha több file-t egyszerre kijelölök, akkor alul a sync gomb inaktívvá válik.
2. ha fotót szeretnék a sync folderbe tölteni, miért nem jelenik meg kis kép, vagyis thumbnail a feltöltendő fotóról? csak annyit látok, hogy jpg file, viszont nem látom magát a képet..
-
mipityu
tag
"... Már képeket sem küldök mélben soha senkinek, csak 1 linket (így mindenki jobban jár) ..."
Bocs, hogy belekotyogok :-)
Ugye tudjátok, hogy BÁRMIT néztek meg a gépen, telón olyan nem létezik, hogy ne töltse le az adott szerkezet, esetleg egy cache könyvtárba?
Mondjuk a link küldéssel Te mindenképpen jobban jársz, de ha csak azért töltöd fel, hogy 1 partnerednek elküldd, akkor már egál. A partnered gépére, telójára pedig - ha megakarja nézni - mindenképpen le fog töltődni. -
.:LoMAX:.
aktív tag
If your friend has not completed all steps of the installation, you will not receive the referral bonus.
Itt írja, hogy minden lépést ha nem fejez be, nem kapsz semmit, hogy én is mondtam
Azaz mobilra is kell telepíteni(mondjuk itt sokaknak van, szóval nem áll fenn az a gond, mint nálam volt, hogy valaki nem tudott telepíteni).
Az biztos, hogy holnap látható lesz, hogy mi a helyzet--- Más:
Meg amit régebben kérdeztem, de nem volt semmi válasz, még1szer, aztán lemondok róla
Valami jó növényhatározót nem tud valaki androidra? -
.:LoMAX:.
aktív tag
SugarSync tényleg jó
Dropbox alternatívájaként hozták létre, de ami ott hiányzott, vagy kevésbé volt kényelmes, azzal próbálták még jobban feldobniA bónuszt akkor kapod meg, ha minden lépést megcsinált a rád regisztráló, amit az oldal kér, azaz, ha valakinek nincs pl. androidja, hogy arra felrakja, akkor az után nem kapsz semmit, míg 100%-osan nincs meg a kezdeti összes lépés
eleinte én is ezt néztem, hogy miért nem kapom meg, míg csináltam egy másik regisztrációt bnőm részére, és minden lépés meg volt, csak telefonra telepítés hiányzott, na azt meg oldottam, aztán már kaptam is a bónuszt
(#34494) TRob1
én mondjuk nem olvastam, csak próbálgattam, és sikerült, persze a jutalom megkapására kell várni talán 24 órát -
raziel01
veterán
-
atillaahun
veterán
Hú, 50 giga az komoly.
Bár egyelőre beférek 10-be is, nincs olyan sok szemetem, mint eleinte gondoltam.
Te (vagy bárki) nem szoktál véletlen zenét hallgatni Dropbox-ról stream-elve? Én ES Explorer-rel tolom sokszor, de annyiszor beakad, meg nem gondolkozik perceket, hogy nem értem mi a franc baja lehet. Sávszélesség van bőven. -
Dzsuri89
őstag
Állítgattam a sebességet, de mindegyiknél elő jött a bug.
Tegnap raktam fel újra ezt a Launchert a március 7. frissítéssel, de akkor egy óra használat után nem jött elő a hiba, azonban miután frissítettem tegnap meg is jelent... Pár hete próbálgattam a Go-t, de ennek a bugnak és a laggolásai miatt mentem vissza a gyors Launcher Pro-ra.Úgy próbáld ki, hogy balról lapozól jobbra, majd ha elfogyott a képernyő akkor vissza. 10-30 lapozás alatt nekem mindig eljön, de van mikor a zárképernyő feloldása után az első mozdulatkor is.
-
atillaahun
veterán
Ezek szerint akkor fejlesztettek rajta azóta. Én talán olyan fél éve néztem, mikor a Dropbox-ot csináltam, hogy melyik mit tud, de akkor még elég butuska volt.
Szinkronizációt használod benne? Valós? Mármint kétirányú és automatikus, és időzíthető is?
Egyébként az 5 giga tényleg jobb, de Dropbox-on már termeltem magamnak 12-őt, úgyhogy egyelőre elégedett vagyok azzal. -
decoati
aktív tag
-
petipetya
nagyúr
Meglestem már én is ezt a sugarsyncet... Eddig két androidos eszközre telepítettem és 1-2 perc múlva mindkettőn ugyanazt a közös mappát láttam, amiben a dokumentumok találhatóak. A funkcionalitása egyszerű, mivel mindenre azonnal rájöttem. Emellett tényleg elbújhat a gdocs és a dropbox is.
-
decoati
aktív tag
pl. ha a felső képen használni is akarod a linkelést, kiírja h. umm-ööö... szori, de most nem alkalmas. Vágólapra csinál linket, de ha használnád, kiírja h. a hivatkozott fájl nem létezik. Ráadásul a fájl-hosszúklikk-megosztás listába valahogy nem került be a sugarsync. Nekem. sgs stock
Desktopon lehet hogy szuper... -
atillaahun
veterán
Próbálgattam azt is régebben, de ahhoz semmilyen szinkronizáló App-ot nem találtam Android-ra, meg asszem kilinkelni sem lehetett belőle rendesen.
(#34418) Bavid
XDA-n van egy supercharger nevű script, de elég haladó cucc, nincs grafikus felülete, ilyen parancssoros. Amennyire tudom az az egyetlen, ami legalább a következő újraindításig App-ot képes tartani a RAM-ban. -
fatal`
titán
Ha valaki többet át akar helyezni, akkor egyszerűbb, mint a menüben bóklászni. Mondjuk én droidsailt használok (rootolt telóhoz), evvel azt is át lehet pakolászni, amit egyébként nem enged.
De a legtöbb app nekem is a telefonon van.
(#34132) xSide: Én csak megjegyeztem, hogy az rinyál, de régóta DroidSailt használok, ha jól emlékszem még én ajánlottam itt a topicban először.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- MSI CYBORG 15 A13V
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged