Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
mipityu
üzenetére
Persze, tudom. Ez egyértelmű. Viszont a méleknek is általában van vmi korlátja... De mindenképp egyszerűbb csak bedobni vmelyik tárhelybe (nekem legalábbis), az illetőnek meg szelektálni "kicsiben" egy galériában, és ami kell, leszedi full méretben.
Sőt, pl. itt is szokott ilyen lenni PM-ben hogy küldd már el mélben. Erre Én: dehogy küldöm, itt a link.
Vagy ha megnézed pl. az aláírásom végét (Primo Ikonok): Egyszerűbb így egy linkkel "odaadni" annak akinek kell, nem mindig mélben küldözgetni a cuccot... stb.
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Battlefield 6
- Milyen házat vegyek?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Meta quest 2 128GB, KIWI akkumulátoros fejpánttal.
- Asus A15 FA507XU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 150 ezerrel ár alatt! bontatlan lenovo loq ! Ajándéknak tökéletes! Rtx 5050
- SAMSUNG LS32BG700EUXEN 32" Q-LED G7 144hz MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS55CG97WNUXUF) ODESSEY ARK GAMER 140CM MONITOR ! AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vagy ha megnézed pl. az aláírásom végét (Primo Ikonok): Egyszerűbb így egy linkkel "odaadni" annak akinek kell, nem mindig mélben küldözgetni a cuccot... stb.