- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 3D nyomtatás
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #35542 üzenetére
Na én azért tavaly május óta többnyire a CM vonalon mozgok, az esetek nagy részében (99%) azóta azt használok... és legfőképp a funkciói miatt. Azt nem tudom melyik a legjobb, de nekem legtöbbször nem az amit a Blade topikban a többség annak mond.
(#35543) St3ven :
Akksi időben passz a gyárihoz képest, de vannak képeim CM Rommal 5 napról (úgy hogy azért volt használva is mellette, nem csak a fiókban állt), de manapság mégsem azokat a régebbi CM-eket használom, az újakkal már csak 2-3 napig húzom használat mellett (na kb. ennyire nézem az akksi időtNekem fontosabb egy holo feloldó gyűrű pl. mint a plusz 1 nap akksi
)
Sebességben egyértelműen jobbak a főzöttek (még a legrégebbi, legelső is, de azóta csak jobb lett)
Mikor megvettem a Pengét tavaly jan. végén és történt ez a bizonyos Rom csere, akkor még csak gyári 2.1 volt pengére. A főzött egyértelműen gyorsabb, szebb volt... aztán jött a gyári 2.2, az is felment, mert kellett egy bizonyos gen váltás miatt, amit a gyári 2.2 frissítővel vittem véghez. A gyári 2.2 semmivel sem volt gyorsabb mint az előtte lévő főzöttek, ráadásul fapad volt... aztán ráálltam a 2.3 CM-re... na onnantól kezdve csak a CM kisebb kitérőkkel... Nálam leggyorsabb, legtöbb funkcióval bíró, és leginkább testre szabható rom...
Aktív témák
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elden Ring
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Diablo IV
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest