Aktív témák
-
Mosolyrend
csendes tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Most fogom megpróbálni.Szép estét!
M. -
TRob1
veterán
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Ellenőrzöl, kedves "misziszkatijózsi"?

Az már nagyon rég volt.
Azóta használtam Handcentet meg Pansi SMS-t is hetekig!!!
.
.
.
De természetesen itt is visszatértem a Go-hoz (mint a kontaktkezelőnél)
Pedig mindkettőről megpróbáltam "leszokni", de nem ment. Függő vagyok.
(pedig nem szokásom semmit úgy csinálni mint a "tömeg", nem azt hallgatom, nem azt nézem, nem oda járok... stb., de vhogy a Go cuccoknál ez van
)Más téma: A sok idióta mit adna fel az okostelefonjáért (Én max a kávét - mert iszok vagy havi 1et
) -
stefi68
addikt
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Valószínűleg ott lesz...
Tehát kedves Mosolyrend, ha itt vagy még nézd meg a Biztonsági beállításokat, ahogy a képen is van.
Nézd meg van-e olyan menüpont, hogy 'Üzenetek mentése' vagy valami hasonló...
Gondolom kiírja, hogy hova menti, lehet még választani is lehet.
A művelet végén valószínű kiírja hogy a mentés sikeres volt.Szerk.: Na, már tárgytalan lett...
-
stefi68
addikt
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Engem is kérdezett, mivel én írtam a cikket, de már rég nem használom, úgyhogy nem emlékszem már melyik menüpont az pontosan. Azért irányítottam ide...
TRob merre vagy? Még egy ismerkedni vágyó hölgy.

Még lehet, hogy ebéd is lesz kilátásban...
-
Mosolyrend
csendes tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Szia

Bocsi de tudod nőci vagyok ...
Szóval?
Nem elég világos a számomra
-
Cold5
senior tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Szia,
Ezt a programot én is használom, sőt a Media Playeren lévő tartalmat szoktam is a telefonon nézni...
De ez tud automata szinkronizációt?
Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pedig mindkettőről megpróbáltam "leszokni", de nem ment. Függő vagyok.
(pedig nem szokásom semmit úgy csinálni mint a "tömeg", nem azt hallgatom, nem azt nézem, nem oda járok... stb., de vhogy a Go cuccoknál ez van
)