Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Ezekszerint.

Még csak ismerkedek vele. Akkor reggeltem mikor itt linkeltem, aztán utána meg nem is volt időm vele foglalkozni. Időzítés nemtom mire gondolsz, de nekem ne időzítsen, nekem a szinkron az, ha van vmi változás, akkor már intézi is.
15perc/1 óra/4/8/12/24 - re lehet állítani az autosync-et.
DB-n nekem is van már 14giga, valszeg marad az is használatban, de ez egyelőre szimpibb.(#34475) atillaahun:
Olvastam ma vkinél hogy már 50Gb felett jár.
(#34476) Dzsuri89:
Ezt nem értem. Egy "gagyi", occó kici kínai Pengén a kedvenc Launcherem, egy Nexus S-en meg xar?
Még jó hogy nem vettem drága telefont, már a falhoz csaptam volna, amennyi panaszt olvasok róluk
(Nem a Nexus-ról, hanem úgy általában mindegyik drága telefonnál is felmerülnek ilyen-olyan panaszok)
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

15perc/1 óra/4/8/12/24 - re lehet állítani az autosync-et.
Még jó hogy nem vettem drága telefont, már a falhoz csaptam volna, amennyi panaszt olvasok róluk