Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
aggleány #14029 üzenetére
Köszi a válaszodat,
már csináltam a 2.37-es GO Launcherről egy Titanium Backupos mentést, úgyhogy tegnap este megpróbálkoztam az új verzióval.
Eddig úgy néz ki megy, nagyon számottevő lassulást nem vettem észre, kipróbáltam a notificationst is, úgy hogy felhívtam a telefont és leraktam, kíváncsi voltam hogy jelzi-e a nem fogadott hívást, de nem volt gond, remélem nem is lesz...
-
schmo07
tag
válasz
aggleány #13339 üzenetére
Aggleány,
(hellóóóóóóóóóóóóóóó)
Facebook: én is már próbáltam többet. Olyat is , ami csak chattelni tud, olyat is, ami csak a hireket mutatja, meg a kombinált változatokat is... de mindegyiknek van valami baja
A legbosszantóbb, hogy nem frissül, tehát pl órákkal ezelőtti vagy akár előző napi állapotot mutat. Úgyhogy most én azt várom, hátha valaki rálel a (majdnem) tökéletes programra, és szól. Vagy hogy a fejlesztők végre megjavitják... (Addigis kínomban a böngészőből nyitom meg... ) -
dr_ace
aktív tag
válasz
aggleány #13326 üzenetére
"Szent meggyőződésem volt, hogy mivel régen az AppBrain segítségével szedtem le a progikat, hivatalosnak számít bizonyos szinten."
tulajdonképpen van valami igazság abban amit mondasz, mert az AppBrain nem tárolja és korábban sem tárolta saját szerveren a progikat, csak rendszerezi őket egy jó és átlátható felületen, de amikor eljutsz odáig hogy letöltesz valamit, akkor átirányít a hivatalos marketes letöltéshez. (és ez korábban is így volt, amikor még nem volt webes market.) emiatt is van az, hogy csak olyan programot tudsz AppBrain-en keresztül telepíteni, ami a marketen elérhető. tehát maga az AppBrain egy maszek dolog, nem a google üzemelteti, viszont amit rajtuk keresztül letöltesz az a hivatalos marketből töltődik le (és ez korábban is így volt), szóval "bizonyos szinten" hivatalos forrásnak tekinthető...
remélem sikerült valamennyire érthetővé tennem ezt a dolgot -
dr_ace
aktív tag
válasz
aggleány #13316 üzenetére
bocs, nem akarlak leugatni, de az a verzió nem jó amit linkeltél, az nem a hivatalos, popcap által kiadott androidos verzió, hanem vmi nemhivatalos átportolt cucc. csak azért mondom, hogy nehogy valaki belefusson. ez az igazi amúgy: [link]
szerk: az AppBrain pedig nem az android hivatalos oldala
-
atillaahun
veterán
válasz
aggleány #13169 üzenetére
Ez örvendetes, olyan cikksorozatot nem tervezel esetleg, ahol hetente az alkalmazások egy új kategóriája lenne terítéken, úgy mint launcherek/ zenelejátszók/ videólejátszók/ fájlkezelők/ messengerek/ navigációk/ böngészők/ adatforgalom mérők/ fogyasztás monitorozók/ és még sok minden más...
Témaindítónak összehasonlítanál néhányat, de még az sem feltétlen kéne, csak felsorolni a kategóriában a fontosabb neveket, aztán a hozzászólásokban szépen ki lehetne tárgyalni melyik mit tud, előnyöket és hátrányokat összevetve végül melyik a legjobb. Esetleg szavazást mellékelni.
Csak mert ez az Android Apps topic ebben a mostani formájában elég kaka, de legalábbis nagyon alacsony hatékonyságú.Egy ilyen fentebb vázolt cikksorozatot szerintem sokan követnének, én legalábbis biztos folyton az aktuális hozzászólásokat bújnám (ha túl nagy melónak tűnik társszerzőként esetleg besegíthetnék).
-
Fireman67
aktív tag
válasz
aggleány #13049 üzenetére
Nagyon köszönöm a megértésed!
A "Házigazda" én lennék.
Nagyon nehéz egy ilyen oldalt üzemeltetni.
A hírdetések csak melléktermékek. Itt a tájékoztatás, a szórakoztatás és a barátkozás a mottó. Csak lassan gyűlünk. De így legalább nincs annyi "ocsu" a búza között...
Még egyszer köszi!Ui: Ajánlom figyelmedbe a "Telefon csodabogarak" topikot!
-
Fireman67
aktív tag
válasz
aggleány #13019 üzenetére
Elnézést kérek Tőled, ha ez megtörtént!
Sajna, ha a Google keresőbe beírsz egy címszót, hogy illusztrálj egy cikket, akkor könnyen előfordul, hogy a "képek" kereső kidob (több száz magával) egy olyan képet, amire valaki ráismer, mint "sajátja". Még úgy is előfordul, hogy egy már másik oldal által "ellopott" kép kerül ily módon máshová is. Ennél az a cifrább, ha pl. az Iwiw-ről lehúzzák a családi fotót és azzal "illusztrálnak" valamit.
Ennek ellenére még egyszer elnézést kérek!Nem volt szándékos...
Ui: Ha privibe belinkeled, hogy melyik a Te képernyő képed, akkor engedelmeddel szívesen pótolom a hiányosságot!
Írd a javamra légyszi, hogy épp most is segíteni próbáltam.... -
canniball
nagyúr
válasz
aggleány #12989 üzenetére
"Elég, elég, de azt hogyan csináljam?"
Én K9-cel szoktam."SwiFTP-vel kapcsolatban..."
Ha nem haragszol ide írok, mert mióta telepítettem csak használom nem állítgatom, hátha valakinek eszébe jut még valami.
A használata szvsz pofon egyszerű, feltelepíted, van egy-két egyszerűbb beállítási opció (felhasználónév-jelszó páros, használni kívánt port stb.), ezeket elmented (később a [setup] alatt módosítható), ezután ráböksz a [start] gombra és kiírja milyen IP-címen tudsz hozzá kapcsolódni. PC oldalon csak egy FTP(zni képes) progi kell (pl. Total Commander).Koga777!
A Samba Filesharing-hez azt írják root kell és a Superuser nevű alkalmazás; no de a root-tal a superuser is települ/a root-tal superuser jogot kap az ember. Vagy ez a Superuser app. másféle superuser lenne? -
St3ven
addikt
válasz
aggleány #13024 üzenetére
Csinálj egy olyan szűrőt, ami automatikusan beteszi pl. egy "Vicces" nevű mappába, plusz archiválja is, utóbbival átugorja az email a bejövő mappát, így nem kapsz értesítést róla.
Vagy ha van olyan lehetőség a szűrők között, hogy jelölje olvasottnak, az még egyszerűbb, de most nincs előttem a gmail, h megmondjam, van-e ilyen.
-
Kakumix
senior tag
válasz
aggleány #12991 üzenetére
Nem nézem vissza ki-mit írt, csak a gyakran használtakat írom:
ES File Explorer
Voice Caller ID - Ad Free
Goldworm Remote Control
ezPDF Reader
Time Recording Pro
AutoConference
Rescan Media
Save my Attach
Calendar Notifier
Car Mode
Wyse PocketCloud Pro RDP/VNC
Multi Mount SD-Card
BLN control - Pro - Galaxy S-hez
Easy Reminder
Classic Text To Speech Engine
SVOX Hungarian/Magyar Judit
MyBackup Pro
Beautiful Widgets
QuickPic
ClockSync
CatLog - Logcat Reader!
Dialer One
DroidWall - Android Firewall
Handcent SMS
handyCalc Calculator
No Lock
Quick Settings
RealCalc Scientific Calculator
Root Explorer (File Manager)
Screen Filter
Android Terminal Emulator
Voodoo Control Plus - Galaxy S-hez
Widgetsoid2.x
mVideoPlayer Pro
Aldiko Book Reader PremiumHuh, ez sokáig tartott, de nagyjából ezeket szoktam hetente többször is elindítani, ill. használom napi rendszerességgel.
ui.:
LauncherPro
K-9 Mail
3G Watchdog Pro
AlarmDroid
SiMi Clock Proui.2: már csak egyszer van a Root Explorer
Valami bibi van a market-es fiókommal, mert egy tök régi állapotot mutat, nem azt ami jelenleg a telóra telepítve van, ezért a telefonról is meg kellett csinálni a kigyűjtést.
-
Polllen
félisten
válasz
aggleány #12985 üzenetére
A gmail app-ban azt be tudod állítani, hogy automatikusan szinkronizáljon vagy csak manuálisan. MotoDefy-n van külön egy accounts app, ott ha gmail-től kiveszem a pipát, csak manuálisan lehet frissíteni.
Az időzített frissítést viszont én sem találtam meg, bár ezt nem értem miért nincs...
(Csak olyat találtam, ami minden frissítést vezérel és simán lehet, hogy blur specifikus)
A gyári levelező kliensed viszont biztosan tudja a push-t és az x időközönkénti frissítést. Állítsd be arra a gmail-t és megúszol egy telepítést, már ha van más is, mint gmail app...
Dropbox epic fail - szóval a banszámla adataim nem biztos, h feltölteném ide, még titkosítva sem.
rum-cajszDroidWall-t használok, nagyon jó kis progi - növeli a biztonságérzetem
, de nincs benne időzítési lehetőség.
Ettől függetlenül csak ajánlani tudom.
-
-
Kakumix
senior tag
válasz
aggleány #12938 üzenetére
Ennek azért nézz utána rendesen, mert nekem már a legelőször telepített - több mint másfél éves - verzióban is benne volt a választási lehetőség.
Bár most néztem és azt írja, hogy nem minden telefonon támogatott a ledes világítás, persze nem fejti ki, hogy melyeken nem. Így lehet, hogy csak azokon nem, amelyeken nincs is led -
Koga777
tag
válasz
aggleány #12932 üzenetére
Pár hasznos program:
- DW Contacts & Phone: csengőhang megadása csoportoknak (és még sok minden más, de én csak erre használom)
- Not Call Log Classic: hívás után visszalép a home képernyőre
- Multi Mount SD-Card Lite: USB-re dugva a telefont a telefon is "látja" a microsd kártyát (Root kell)
- KeepScreen: képernyő kikapcsolásának megakadályozása a megadott programoknál
- Samba Filesharing: wifin keresztül kezelhető a microsd kártya p. Total Commanderrel (Root kell) -
petipetya
nagyúr
válasz
aggleány #12932 üzenetére
Mostanság:
2G-3G on-off: a 2G és 3G között kapcsol (2G, 2G+3G, 3G)
AudioManager: minden hang állítása a telón (alarm, music, alerts, ringer, vibrate ki-be, system volume és voice call volume)
Battery Status: aksi %-os kijelzése, illetve egyéb adatok (hőmérséklet stb.)
BpMenetrend: bkv menetrend megállókra lebontva (az útvonalat pedig már a Maps is megtervezi)
Call Confirm: megerősítő gomb, mielőtt felhívunk valakit
DND Call Blocker: hívás szűrő és engedélyező
Documents to Go: office csomag
Dropbox
Made in Hungary és Magyar Alkalmazások
Menetrend Droid: vasút és volán
Mybackup Pro: mentés sd-re vagy online (alkalmazások, képek, kontaktok, hívásnapló, könyvjelzők, sms, mms, beállítások, home képernyő, ébresztések, t9 szótár, naptár és zenelejátszó lista )
NameDay: mikor vannak a kontaktok névnapjai
Passdroid: jelszó generátor és mentő
Schedalls: időzített sms plugin (free), időzített facebook üzenőfali beírás bármelyik ismerősünkére plugin (1 dollár), és a jövőben időzített email és időzített twitter bejegyzés
Taskos: jegyzetek -
TRob1
veterán
válasz
aggleány #10754 üzenetére
De melyik "felel meg" (melyiket használod)?
Én Go-t használok, abban is lehet állítani, hogy ne "görög"-jön (De az ADW-ben és a LauncherPro-ban is)
(#10755) ben11: Na akkor én kiestem a játékból (Főleg azokhoz intézném akik nem telepítik hetente a telefonjukat.)
Egyébként meg, Igen, a telepített appok teszi bizonytalanná a működést, vagy az akksi rohamos merülését (persze alapból is tud merülni egy hatalmas kijelzős telefon, ha használják)
Ha gyári szofttal használod (és a rajta lévő gyári appokkal), akkor nem lesz ilyen gondod.
Egyébként nekem "csak" egy ZTE Blade-m van, és folyamat új romokat is teszek fel (plusz jelenleg 52db egyéb app van telepítve), de az akkuidővel sose volt gondom (kopp-kopp), és a hálózatot se dobta el soha!!! -
Daffchy
őstag
válasz
aggleány #10604 üzenetére
iPhone-on volt nekem olyan progim (sajnos nevet nem tudom), hogy ami laptopon volt film meg tudtam nyitni telón. (air share vagy mifene
)
Lényege nekem az lenne, hogy mikor minden gép foglalt itthon (sokszor van ilyen), sorozataimat tudjam nézni vagy esetleg valami vígjátékot, ami gépen van.
-
Luissimo
veterán
válasz
aggleány #8781 üzenetére
Álljállj, frontvan?
mieza tulérzékenység?
bántott Téged valaki?nem rajtad kértem számon a választ, hanemugy általában jelezyem a problémát.
de látod, érdemesvolt, mert nálad is gondvan vele.hjakérem, aki cdak rövid magánhangzókkal operál, annak nincs is gondja.
ezis egy megodás
ezekszerint nem jelenthető ki egyértelműen, hogy a GOsms nemhibázik. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
aggleány #8674 üzenetére
A másik oldalon nem közvetlenül hozzáférhető tartalmak vannak, az oldalt magát legális szvsz linkelni.
A kifogásolt és törölt a közvetlen link a nem tisztázott eredetű fájlokhoz.asdasdasd: ha valaki nem közvetlenül kapja, hanem saját ötletként egy-egy címre keres, az más. Amit Te linkeltél, az sok-sok tartalom egybecsomagolva ilyen formában sokkal nehezebb megtalálni, ha nem pontosan keresel.
Az ilyen keresés: [link] bárkinek eszébe juthat , így nem minősül segítésnek....
-
petipetya
nagyúr
válasz
aggleány #8434 üzenetére
Pedig az anysoftkeyboard-ban benne van:
- Beállítások / nyelv és billentyűzet / anysoftkeyboard / billentyűzet / 16 billentyűs angol bepipál
- Szövegmezőben megjelenik a qwerty, itt kattints a billentyűzet jobb felső sarkában található ABC-gombra, és előjön az általad kívánt hagyományos billentyűzet, amely a fizikai gombos telefonokra hasonlít.A könyveket én is köszönöm, már szedem is le mindet.
Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Diablo IV
- Total Commander
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Formula-1
- iPad topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest