Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Autóhifi
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
Canonfan
üzenetére
Szívesen.
Én mindig csinálok mentést, ha felteszek egy új progit. Nem tart sokáig, és ha bármi gond van, vissza tudom tenni a régit. Egy eset volt pár hónapja, amikor nem csináltam mentést, utána pedig több héten át kerestem az elveszett cuccot: egy betűtípust töltöttem le a Marketről ingyenesen, ezért azt gondoltam, hogy majd megint leszedem, ha kell. Mire újra le akartam szedni, már nem volt fenn, és nem találtam fórumokon sem. Nagy nehezen azért meglett, de napi kb. egy óra keresés kellett hozzá két héten át, hogy rábukkanjak a neten. Azóta különösen figyelek a mentésekre. 
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- Mozilla Firefox
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 60 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Docker konténerizálás
- További aktív témák...
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én mindig csinálok mentést, ha felteszek egy új progit. Nem tart sokáig, és ha bármi gond van, vissza tudom tenni a régit. Egy eset volt pár hónapja, amikor nem csináltam mentést, utána pedig több héten át kerestem az elveszett cuccot: egy betűtípust töltöttem le a Marketről ingyenesen, ezért azt gondoltam, hogy majd megint leszedem, ha kell. Mire újra le akartam szedni, már nem volt fenn, és nem találtam fórumokon sem. Nagy nehezen azért meglett, de napi kb. egy óra keresés kellett hozzá két héten át, hogy rábukkanjak a neten. Azóta különösen figyelek a mentésekre.