Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóhifi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- RAM topik
Aktív témák
-
aggleány
addikt
Topiklakók, segítséget kérek egy hasznos alkalmazásokat leíró cikkhez!
Befejezés előtt áll a hasznos android alkalmazásokat bemutató cikkecském. Várom az ötleteket, hogy Ti miket tennétek bele. A téma: hasznos alkalmazások, a szórakozás rész (film, fotó, zene stb.) egy másik cikk témája lesz. Olyan alkalmazásokat keresek, amik sokak számára hasznosak lehetnek, jobban kezelhetőbbé, és jobban használhatóvá teszik a készüléket. MIndegy, hogy fizetős vagy nem, a lényeg, hogy tényleg szinte mindenki számára hasznos legyen.
Természetesen nem minden ajánlat kerül bele a cikkbe, sajnos én fogom kiválogatni, hogy mik fognak szerepelni, de majd igyekszem olyanokat összeszedni, amik sokaknak tetszenek. Már minden megvan, ami szerintem kell, de azért még van lelkierőm némi bővítésre és szépítésre.

Nagyon sokat tanultam ebből a topikból még kezdő koromban, és mindenkinek köszönöm a jó ötleteket, amiket innen szereztem - ezért gondoltam, hogy megkérdezlek Benneteket.
Előre is köszönöm mindenkinek a javaslatokat!

Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest