Hirdetés
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Őszköszöntő hardverkeverék
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
Aktív témák
-
aggleány
addikt
Topiklakók, segítséget kérek egy hasznos alkalmazásokat leíró cikkhez!
Befejezés előtt áll a hasznos android alkalmazásokat bemutató cikkecském. Várom az ötleteket, hogy Ti miket tennétek bele. A téma: hasznos alkalmazások, a szórakozás rész (film, fotó, zene stb.) egy másik cikk témája lesz. Olyan alkalmazásokat keresek, amik sokak számára hasznosak lehetnek, jobban kezelhetőbbé, és jobban használhatóvá teszik a készüléket. MIndegy, hogy fizetős vagy nem, a lényeg, hogy tényleg szinte mindenki számára hasznos legyen.
Természetesen nem minden ajánlat kerül bele a cikkbe, sajnos én fogom kiválogatni, hogy mik fognak szerepelni, de majd igyekszem olyanokat összeszedni, amik sokaknak tetszenek. Már minden megvan, ami szerintem kell, de azért még van lelkierőm némi bővítésre és szépítésre.
Nagyon sokat tanultam ebből a topikból még kezdő koromban, és mindenkinek köszönöm a jó ötleteket, amiket innen szereztem - ezért gondoltam, hogy megkérdezlek Benneteket.
Előre is köszönöm mindenkinek a javaslatokat!
Aktív témák
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- Pixel 7 Snow 128GB - 2 hónapos - Emag vásárlás - 10 tok+fóliák
- Be Quiet Silent Loop 2 240mm ARGB
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Dell 5400 14 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest