Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Projektor topic
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
atillaahun #13176 üzenetére
Örülök, hogy örvendetesnek találod.
Nagyon jó lenne, ha lenne időm és szabad kapacitásom valami olyasmire, amit javasoltál, de sajnos dolgozom, úgyhogy sem időm, sem energiám nincs ilyesmire. Időnként írok egy cikkecskét, ami remélem, hogy sokak számára hasznos lehet, de több nem fér bele.
Én nem tudnék olyan cikket írni, ahol szavazni lehet, mivel nem vagyok itt sem szerkesztő, sem moderátor.
Egy olyan valamit viszont el tudnék képzelni, hogy legyen egy külön fül az androidos alkalmazásoknak, berendezve kategóriák szerint, és ha valaki ismer egy appot, ami az adott témához tartozik, írja be a listába, mellékeljen hozzá pár soros ismertetőt. Ha bárki más többet tud róla, akkor tudjon belenyúlni és javítani. Olyan Wikipédia-szerű androidos dologra gondoltam. Pillanatok alatt össze lehetne gyűjteni rengeteg okosságot, mert mindenkinek van egy pár kedvence, amit jól ismer. Lehetne egy "Jó tudni" részleg is, ahova a különféle spéci trükköket lehetne leírni. Persze ez nem rajtam múlik, és egyedül nagyon kevés lennék hozzá, de beszállnék, ha a szerkesztőség belemenne egy ilyesmi létrehozásába.
Szerintem nagyon jó ez a topik, én elég régóta itt vagyok, bár nem írok mindig, de az elejétől kezdtem az olvasást, és nagyon sokat tanultam a topiklakóktól. Ha Te nem találod megfelelőnek a topikot, akkor ne látogasd. A keresőt használva mindent meg lehet találni. Persze jobb lenne, ha témakörök és kategóriák szerint szét lennének válogatva az appok, de nekem így is tökéletesen megfelel a dolog.
Aktív témák
- ASRock B150M Pro4S/D3 + G4400 + 16GB RAM
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest