- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Steam Deck
Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
-
rumos14
nagyúr
szükségem lenne egy megbízható mobilnet adatforgalom mérő progira, ami alkalmazásonként részletezi, hogy melyik hány mega forgalmat generált. a mai napom hopp összejött 70 mega forgalmam és lövésem sincs hogy mitől.
-
rumos14
nagyúr
urak, akinek a Sygic navi program használatában van gyakorlata, írna egy pü-t? kérdésem lenne. köszi.
-
rumos14
nagyúr
köszi, tudtam h van, fel is raktam, de az mht kiterjesztés úgy tűnik, nincs semmi progihoz sem társítva. amiket meg felajánl, egyik sem tud vele mit kezdeni.
közben próbálkoztam, az átmeneti megoldás a teljes weblapként való lementés, de azt is csak az astro filekezelőből tudom megnyitni a html viewer segítségével... érdekes. -
rumos14
nagyúr
urak, nézzézek el nekem, de megint kérdezek.
1. van egy olyan rossz szokásom, hogy számgépen netezve hosszabb cikkeket lementek, hogy majd útközben telón elolvassam. ilyenkor egy sima .mht file-t mentek el, ezt a korábbi WinMo-s telefonomra rápokoltam, filekezelőn keresztül Opera megnyitotta, juhé. namost az Android úgy látom, tökre nem tudja kezelni az .mht filetípust... lehet, hogy "teljes weblap"ként kéne elmentenem az oldalakat?
2. kőne egy egyszerű de sok formátumot ismerő divx/xvid/stb. lejátszó mert a Desire nem birkózik meg ezekkel.
-
rumos14
nagyúr
jaja, az avatarod
igen, a WinMo felett eljárt az idő, a WP7 nekem nagyon nem szimpi, az Android viszont egy tiszta, átlátható, logikus, jól integrált, de nagy tudású rendszer. mondom 2 nap tapasztalat alapján
kipróbáltam egy másik progit és bitre pontosan u.annyit mért, szóval gondolom a "rendszertől" szerzik be az infókat, tehát biztos pontos. -
rumos14
nagyúr
'napot! megszépültél mióta utoljára láttalak
(i780 topik?)
köszi a tippet, megnézem, screenshotok alapján jó lehet.i780 után Omnia II-t használtam, nincs különösebb baj vele a kevés memót leszámítva, de a WinMo az haldoklik keményen.
na fel is raktam a progit, csak 18 mb adatforgalmam volt ma? aszittem sokkal több lesz... remélem pontosan mér.
-
rumos14
nagyúr
urak,
WinMo-ról áttérő (megtérő) júzerként keresnék egy mobilnet adatforalmat mérő egyszerű progit, ami napra/hónapra lebontva összegez. nem szeretném a havi 1 gigát túllépni. és egy tök egyszerű, "Notes" jellegű progi is kéne, amivel rövid jegyzeteket tudok készíteni. -
rumos14
nagyúr
urak, elnézést ha nem 100%-ban ide való a kérdés: Garmin térképet tudom valahogy használni android alatt? úgy tudom, a jó öreg Garmin Mobile XT sajnos nem létezik erre az oprendszerre.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SkyShowtime
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged