Aktív témák

• Istwan

tag

Nos kapacitic Cerkával kapcs ez a tutti:
    http://xms.hu/apple.php?t=iphonestylus
    Kiprobálva és itt figyel mellettem. Akkor most ujbol jellemezném az elözöhöz képest.: Nagyon szép, nagyon kicsi (de még kézben kényelmes), és a hegye eléggé strapabiro ugyanis gumi ami ferdén van levágva és a teljes felülete kell hogy érintkezzen a kijelzövel. Aki egy ilyet szerez(ne) be, használati utasitásként két dolgot emlitenék.: gyakorlás a megfelelö szögben tartva, és türelem.

Nekem is fent van az iGOMyWay_8.4.2.124036 ami nálam kb. 53 mega. a rarban 2 fájl van de én mind a kettöt az SD-re tettem. Aztán ott elinditottam az exe-t....ikont. Gond nélkül települt és megy. Mindössze annyi hogy elég nehezen talál holdat...valamikor olyan 13 perc is beletelik. de aztán szépen teszi a dolgát.

Találtam egy olyan programot, ami nagyábol hasonlit az általam sokat használt (még winmo korszakbol) NotesToday progira. Ha kiteszük, nem kell megnyitni semmit csak a billentyüzetet és egyböl irhatunk a föképernyöre. Nincs cim, nincs al szöveg nincs megbonyolitva mint sok más Sticky alkalmazásnál.
    [link]

Aktív témák