Hirdetés
Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Egyetértek. Bár nekem csak két Symbian-os telefonom volt, 2007-2010: E50, 2010-2012: 5230, tehát nem vagyok SymbianGuru. Ettől függetlenül szerettem és még mindig úgy érzem van amiben jobb volt, mint a jelen kor mobil operációs rendszerei. Lényegében bármit meg tudtam vele oldani, csak sajnos az idő túlhaladt rajt.
A hívásszűrés nekem azt jeleti, hogy megszabom, kitől fogad a készülék hívást/üzenetet. Elhiszem, hogy ezt csoportozással is meg lehet oldani, de az nem feltétlenül jelent szó szerint hívásszűrést. S60 alatt erre a HandyBlacklist-et használtam. Kiválóan működött mindkét telefonon. Hívásrögzítésre az E50-en semmit, mert lassította az amúgy sem gyors telefont, 5230-on a TotalRecall-t.
Droid - Ace - alatt hívásszűrésre a Call Control nevű app-ot használom, hívásrögzítésre sokmindent kipróbáltam, de eddig semmi sem nyújtotta azt az eredményt amit várok. Így ez még fehér folt.
Más:
Amatőr kérdés. El tudná valaki magyarázni szájbarágósan hogyan kell beállítani a droidos Total Commander LAN plugin-ját, hogy lássa a gépem megosztott mappáit?
Aktív témák
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Fujifilm X
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- Tesla topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- HP 255 G9 Ryzen 3 5425U 8GB RAM, 512GB SSD,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gar
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó TAG Heuer Connected Calibre E3 prémium okosóra
- Asus VivoBook GO 15 Inteli3-N305 8GB RAM 512GB SSD, Megkímélt, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP 255 G10 Laptop Ryzen 3 7330U 8GB RAM 512GB SSD Megkímélt, Töltővel, Dobozával, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabelel, 12 hónap garanciával
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD 620 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest