- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
fatal` #42504 üzenetére
Hát nem tudom kérdezd meg tőlük.
Szerintem nem fogják megmondani, mint ahogy a telefonodnak sem küldik el a pontos adatokat.
De ha sikerül 100 méternél pontosabban meghatározni a pozíciódat cellainformációk alapján, majd küldj róla egy screenshot-ot.(#42510) Edi77
Javasolni egyet sem tudok. De szerintem 4 db létezik, IM+, IMO, Beejive, Trilian.
Egy idő után mindet töröltem, most épp nincs fent semmi.(#42520) darvinya
Hogy kell az Opera könyvjelzőket a Google-val szinkronizálni?(#42594) jer1cho
+1(#42560) (jan)
Megoldható igen, hogy mennyit tudsz így spórolni azt nem tudom, épp a korábban említett ébresztgetés miatt.
Nekem ma egész nap (kb. 12 órát) 2G-n volt a teló, jött pár levél, írtam néhányat, csináltam pár jegyzetet, volt egy reboot, és merültem 10%-ot. Szerintem nem a mobilnet fogyasztásával van a baj, hanem a programjaiddal, amik azt használják. Bár valóban nem egyszerű a végére járni mi rendetlenkedik.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest