- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- iPad topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Samsung LCD és LED TV-k
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
bufferplace #2954 üzenetére
Köszi, fel is telepítettem.
Próbaképpen beállítottam azt, hogy ha csatlakozom az itthoni wifire, akkor indítsa el a számológépet - el is indult.
Ígéretesnek tűnik, mert így talán létre tudok majd hozni egy itthoni profilt, amelyet a locale-val nem sikerült, nekem az túl van bonyolítva. Remélem, hogy azt is sikerül majd beállítanom, hogy a munka előtti készülődés során x időpontban bekapcsoljon a rádió alkalmazás, hogy meghallgathassam a híreket. Persze kézzel is el tudom indítani, de reggel kómásan hatalmas segítség az, ha a telefon automatikusan elintéz mindent - sajnos a kávét még nem főzi le.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest