Aktív témák

• Canonfan

senior tag

Teasüti, Probert75, TRob1, porse:
    Mindnyájatoknak köszi szépen a hasznos infókat! :) :) :R :R :R

Az automatikus frissítést én sem szoktam bepipálni egyetlenegy appnál sem, szeretek mindent magam frissíteni. :)
    Szerintem TRob1 megoldása lesz a nyerő, rá is nézek getjaron, hogy ott van-e ingyenesen a Titanium Backup Pro... :)

Amúgy az Angry Birds alapjáték frissítésétől tartok most, mert úgy tűnik, de nem biztos hogy így van csak [itt] olvastam hogy a poszt szerzője szerint megkaphatta elvileg az alapjáték a Rio motorját, és csak azért érdekes nekem a dolog, mert a Tattoo Mobilarénás fórumában, (ami már sajnos masszívan halott) anno volt egy fórumtárs, aki óva intett attól hogy felrakjam a Rio-t, mert akkor ugyanazt a romot használtuk, és neki (bár 700 mh-re túlhúzva a procit) többször is úgy elszált a Rio-tól a rom, hogy csak az újraflashelés segített, és ezt szeretném elkerülni, mert most nekem is 633 mh-en pörög a proci, (518 az alap órajel a Tattoo-nál) smartassv2 govermor mellett, és mindenképp meg szeretném úszni, hogy pl, idegen helyen, buszon, vonaton stb teljesen elszálljon a telefon... :)

Aktív témák