- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Teasüti, Probert75, TRob1, porse:
Mindnyájatoknak köszi szépen a hasznos infókat!Az automatikus frissítést én sem szoktam bepipálni egyetlenegy appnál sem, szeretek mindent magam frissíteni.
Szerintem TRob1 megoldása lesz a nyerő, rá is nézek getjaron, hogy ott van-e ingyenesen a Titanium Backup Pro...Amúgy az Angry Birds alapjáték frissítésétől tartok most, mert úgy tűnik, de nem biztos hogy így van csak [itt] olvastam hogy a poszt szerzője szerint megkaphatta elvileg az alapjáték a Rio motorját, és csak azért érdekes nekem a dolog, mert a Tattoo Mobilarénás fórumában, (ami már sajnos masszívan halott) anno volt egy fórumtárs, aki óva intett attól hogy felrakjam a Rio-t, mert akkor ugyanazt a romot használtuk, és neki (bár 700 mh-re túlhúzva a procit) többször is úgy elszált a Rio-tól a rom, hogy csak az újraflashelés segített, és ezt szeretném elkerülni, mert most nekem is 633 mh-en pörög a proci, (518 az alap órajel a Tattoo-nál) smartassv2 govermor mellett, és mindenképp meg szeretném úszni, hogy pl, idegen helyen, buszon, vonaton stb teljesen elszálljon a telefon...
Aktív témák
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest