Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
gecsek
üzenetére
+1 a
Root Call Blocker-nek.
Kb. fél éve használom, és eszméletlenül jó. Tudja azt, amit a legtöbb hívásblokkoló progi nem, azaz anélkül blokkolja a kiválasztott hívásokat, hogy egy pillanatra is megrezzenne/felvillanna a teló. Ezeket az eseményeket természetesen loggolja, és igény szerint diszkréten értesít a status baron.
Már majnem írtam a progiról egy logout bejegyzést, de a postod lényegében kimeríti a tartalmát!
Mondjuk nekem az 1.1.0.1 verzió van csak meg, az újabb verziók csak még jobbak lehetnek azóta.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Milyen egeret válasszak?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Steam Deck Oled 512GB + eredeti dokkoló + fólia
- Macbook Air 13" M1 2020 A2337 16GB
- Hisense M2 Pro Lézer Okos Projektor // Számla+Garancia //
- Új, bontatlan dobozos Harman Kardon Go + Play 3 Bluetooth hangfal 2 év garanciával
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép EA FC 26 játékkal, 3 év gyári Sony garanciával
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mondjuk nekem az 1.1.0.1 verzió van csak meg, az újabb verziók csak még jobbak lehetnek azóta.