- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Köszi a tippet kipróbáltam, de ölég gyenge. Első körben ilyet játszott el, hogy bekonfigoltam mindent, aztán egyszer csak nem lehetett vele egyetlen betűt sem írni sehova hiába nyomtam neki. Újrahúztam, utána jó lett, tesztelgetem, és ilyet nem tud, hogy csupa NAGYbetűs szöveg írása. A gesture-ekről már nem is beszélek. Plusz ugye valami 1,3k-t kérnek érte ha lejár. Durva.
Végül visszatértem a jól bevált AnySoft-ra, még ha ostoba is a szójavasló funkciója, de legalább minden mást hibátlanul csinál.(#26257) EVOkaa
FriendCaster
Szvsz az is szar, de csak feleannyira.(#26252) Eternitys
Ezt az ES Explorer is tudja, annyi extrával, hogy ahhoz nem kell PC oldali klienst is telepíteni, plusz Dropbox-ról is tud streamelni nem csak LAN-ról.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest